2 copë me dorezë bambuje lugë+ pirun e verdhë-pluhur gri (6 muaj+)

Compare
  Share
View Product Information

I përshtatshëm për bebe 6 muajsh e lart, ky set është një opsion i shkëlqyer për të vegjlit;

Maja e lugës është prej 100% silikoni premium i klasës ushqimore dhe doreza është prej 100% bambu natyral.

Falë majave të tij të buta silikoni, nuk do të dëmtojë qiellzën e ndjeshme të fëmijës suaj, kështu që orët tuaja të të ushqyerit dhe kalimi në ushqim të ngurtë do të jenë shumë më të këndshme.

Karakteristikat e dobishme të përdorimit

Rekomandohet larja me dorë për shkak të strukturës natyrale të silikonit.

Pajtueshmëria me standardet e BE-së është testuar dhe miratuar nga organizata të akredituara ndërkombëtare të testimit.

Mosha: 6 muaj e lart

Përmbajtja e artikullit: 2 copë lugë

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency