View Product Information

E thjeshtë, e butë, e sigurt dhe efektive

Ju lejon të pastroni lehtësisht hundën e foshnjës tuaj.

Ndihmë e madhe për hundët e vogla: Aspiratori i hundës ju ndihmon të pastroni butësisht dhe me lehtësi hundën e foshnjës tuaj.

Thjesht shtrydhni pompën për të nxjerrë ajrin dhe futeni majën në vrimën e hundës së foshnjës tuaj. Lëshojeni pompën ndërsa mbyllni vrimën tjetër të hundës me gisht. Hunda e fëmijës suaj do të pastrohet.

Goja e saj e gjerë e pengon atë të futet në mënyrë të rrezikshme në hundë.

Shitet me koke rezerve.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency