Biberon Baby Rose

This product is currently out of stock and unavailable.

Compare
  Share
View Product Information

Biberonët e gjeneratës së re lejojnë gjuhën e bebes të lëvizë më lirshëm me strukturën e saj më të hollë, më të butë dhe të lakuar .

Maja e biberonit është projektuar sipas formës së gjirit të nënës gjatë ushqyerjes me gji. Me formën e tij ortodontike, ai mbështet më mirë zhvillimin oral të foshnjës dhe parandalon shtrembërimin e dhëmbëve që mund të ndodhë për shkak të përdorimit të gabuar të biberonit. Falë kanaleve të veçanta të ajrit, biberoni ruan formën e tij të butë dhe ortodontike.

93% e nënave që e kanë provuar pajtohen se biberonët e rinj NUK kanë një efekt qetësues dhe relaksues.

92% e nënave të anketuara thonë se biberonët e rinj nuk ndikojnë negativisht në ushqyerjen me gji.

95% e foshnjave që e përdorin atë adoptojnë menjëherë biberonin e ri NUK.

90% e nënave rekomandojnë biberonët e rinj NUK.

Kutia, e cila mund të përdoret si kuti për ruajtjen e biberonit, mund të përdoret edhe si sterilizues në mikrovalë.

Pa BPA.

Prodhuar ne Gjermani.

Është një paraqitje vizuale e dizajnit, biberoni është prej gome.

Ngjyra

Blu, Rozë

SKU: N/A
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency