View Product Information

biberona Nuk Star Rubber 2 (0-6 muaj)
Biberonët e gjeneratës së re NUK, me strukturën e tyre më të hollë, më të butë dhe të lakuar, lejojnë që gjuha e bebes të lëvizë më lirshëm.

Maja e biberonit është projektuar sipas formës së gjirit të nënës gjatë ushqyerjes me gji. Me formën e tij ortodontike, ai mbështet më mirë zhvillimin oral të foshnjës dhe parandalon shtrembërimin e dhëmbëve që mund të ndodhë për shkak të përdorimit të gabuar të biberonit.

Më shumë se 90% e foshnjave mund të qetësohen me biberonin Star.

92% e nënave gjidhënëse pajtohen se ato janë të përshtatshme për ushqyerjen me gji.

100% e ortodontëve konfirmojnë se forma e tij është e saktë për nofullën.

Pa BPA.

Prodhuar në Gjermani në përputhje me standardet EN1400.

Për arsye sigurie dhe higjienike, rekomandohet ndërrimi i biberonit silikoni pas 1-2 muajsh përdorim.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency