View Product Information

Është projektuar për të reduktuar shqetësimin kur fëmija juaj po dalin dhëmbë.
Ndërsa dhëmbët e tjerë i bien nga duart, doreza e daljes së dhëmbëve babyjem ia mbështjell dorën për ta ndihmuar të ketë një periudhë të rehatshme daljeje dhëmbësh.
Monitoroni konsumimin e dorezës gjatë gjithë përdorimit të saj, nëse ndodh, ndaloni përdorimin e saj.
Mund ta përdorni për dorën e djathtë dhe të majtë.
Mund të lahet në makinë në temperaturë të ulët.
Mos e lini fëmijën tuaj vetëm me produktin.
Silikoni ushqimor me teksturë
Zëri paralajmërues shushurimës
pjesa e ajrit
Rrip i rregullueshëm velcro

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency