Garderobë Aymini Esla me 3 kapakë

L 69,000

Lartësia: 214 cm
Gjerësia: 136 cm
Thellësia: 51 cm

Only 2 item(s) left in stock.
+
Compare
  Share
View Product Information

Garderobë Aymini Esla me 3 dyer

Pjesët e produktit: Gardërobë me 3 dyer
Karakteristikat e produktit;

Mbulesa Mdf (Certifikata E-1 dhe Certifikata E-0 e disponueshme për pjesët e lyera)
TSE
ISO 9000
Certifikata E1 (Nuk përmban substanca kancerogjene)
Certifikata E0 (pa plumb)
Ndërgjegjësimi i tre përgjegjësive në trekëndëshin e njeriut, mjedisit dhe sigurisë
E-1 Quality Certified Particle Board përdoret për pjesën e trupit dhe MDF përdoret për sipërfaqet e përparme.

Falë bojës poliuretani pa plumb, foshnja dhe fëmija juaj janë të sigurt
Dyert e kabinetit kane varen me frena.
Hekurudha teleskopike me hapje të dyfishtë përdoret në sirtarë.
Prodhimi si plotësisht i çmontuar dhe gjysmë i çmontuar.

Lartësia: 214 cm
Gjerësia: 136 cm
Thellësia: 51 cm

SHËNIM: Periudha e anulimit të porosisë është 1-15 ditë pune pas vendosjes së porosisë. Anulimi nuk është i mundur pas 15 ditësh pasi produktet janë bërë posaçërisht për klientët tanë. Pasi ekipi i instalimit të produktit të arrijë në adresën tuaj, anulimi dhe kthimi i produktit nuk mund të sigurohet.

SKU: 8886
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency