View Product Information

Falë jastëkut të lodrës, fëmija juaj mbështet zhvillimin e koordinimit të syrit dhe dorës dhe aftësive motorike.
Vendoseni fëmijën tuaj me fytyrë poshtë në jastëkun e lodrës me krahët e tij të shtrirë për lodrat,
Ndërsa fëmija juaj përpiqet të mbajë lodrat me duart e tij të vogla, ai mëson të shtyjë me këmbët e tij.
Ai do ta mbajë kokën drejt me krahët dhe do të ushtrojë, dhe muskujt e tij do të forcohen me kalimin e kohës.
Preferoni ta përdorni kur fëmija juaj nuk është i lodhur, i përgjumur apo i uritur.
Mund të lahet në makinë, nëse dëshironi, të pastrohet me një leckë të lagur me sapun.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency