Komodina Aymini Esla

L 29,000

Lartësia: 106 cm
Gjerësia: 92 cm
Thellësia: 47 cm

Only 2 item(s) left in stock.
+
Compare
  Share
View Product Information

Komodina Aymini Esla

Karakteristikat e produktit;

TSE
ISO 9000
Certifikata E1 (Nuk përmban substanca kancerogjene)
Certifikata E0 (pa plumb)
Ndërgjegjësimi i tre përgjegjësive në trekëndëshin e njeriut, mjedisit dhe sigurisë
Në prodhimin e tij përdoren pllaka të certifikuara me cilësi E-1 për pjesët e trupit dhe MDF për sipërfaqet e përparme të sirtarit.
Falë bojës poliuretani pa plumb, foshnja dhe fëmija juaj janë të sigurt
*Prodhimi si tërësisht i çmontuar dhe gjysmë i çmontuar

Lartësia: 106 cm
Gjerësia: 92 cm
Thellësia: 47 cm

SHËNIM: Periudha e anulimit të porosisë është 1-15 ditë pune pas vendosjes së porosisë. Anulimi nuk është i mundur pas 15 ditësh pasi produktet janë bërë posaçërisht për klientët tanë. Pasi ekipi i instalimit të produktit të arrijë në adresën tuaj, anulimi dhe kthimi i produktit nuk mund të sigurohet.

SKU: 8885
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency