View Product Information

Korse me tel pas lindjes. Ajo shtrëngon.
Redukton ënjtjen në bark.
Ai mbështet belin dhe shpinën, zvogëlon dhimbjen e belit dhe shpinës.
Është i përshtatshëm për përdorim gjatë ushqyerjes me gji, drejton qëndrimin tuaj.
Mbledh lëkurën e varur dhe e bën më të lehtë humbjen e peshës.
Mund të rregulloni shkallën e ngushtësisë me shiritat anësore sipas jush.
Mund ta përdorni menjëherë pas operacionit cezarian dhe lindjes normale.
Falë teksturës së tij të butë sfungjer, nuk shqetëson gjatë lëvizjes.
Nuk përmban lateks.
Ka një pëlhurë që thith frymë.
E padukshme nën rroba (përveç rrobave që përqafojnë trupin). Për rezultate më të mira, rekomandohet të filloni të përdorni korse babyjem menjëherë pas lindjes. Korse babyjem pas lindjes duhet të përdoret gjatë gjithë ditës pa ndërprerje. Mund të përdoret edhe gjatë natës gjatë gjumit. Sa më shumë të vishet, aq më shpejt arrihen rezultate.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency