View Product Information

Përparëse silikoni:

I ofron rehati fëmijës suaj me funksionin e tij të rregullueshëm me 3 butona.
Falë strukturës së tij të butë, paloset lehtë dhe nuk zë vend në çantë.
Xhepi i projektuar posaçërisht parandalon derdhjen e thërrimeve të ushqimit në dysheme.
Lehtë për t’u pastruar, i papërshkueshëm nga uji.
Rekomandohet larja me dorë për shkak të strukturës natyrale të silikonit.

Lugë silikoni:

Është i sigurt për fëmijën tuaj për shkak të silikonit 0 dhe butësisë.
Është një produkt ndihmës për kalim të lehtë në ushqim të ngurtë.
Nuk dëmton qiellzën e ndjeshme.
Për shkak të strukturës natyrale të silikonit, rekomandohet larja me dorë me ujë të ngrohtë.
Maja e silikonit është e përshtatshme për pastrim në sterilizues.

Pllakë silikoni:

Fshesë me korrent dhe që nuk rrëshqet lehtë do ta mbajë fëmijën tuaj nga derdhja e ushqimit ose hedhja e pjatës, duke mbajtur të pastër tryezën dhe mjedisin përreth.
Falë ndarjeve të tij, 3 pjata të ndryshme mund të shërbehen pa u përzier me njëra-tjetrën.
Falë skajeve të thella dhe të rrumbullakosura, fëmija juaj do të arrijë lehtësisht ushqimin e tij ndërsa ha.
Për shkak të strukturës natyrale të silikonit, rekomandohet larja me dorë me ujë të ngrohtë.
Mund të pihet në mikrovalë deri në 200°C për 50 sekonda.
Është bërë nga 0 silikoni.
Pa BPA, PVC, Plumb, Latex dhe Ftalate.
Mund të lahet në makinë larëse enësh.
Është i përshtatshëm për pastrim në sterilizues.
Kur rregulloni pllakën, së pari sigurohuni që dyshemeja të jetë e thatë dhe e lëmuar. Më pas, kur të shtypni mesin e pllakës, procesi i fiksimit do të përfundojë.

Kupa silikoni:

Me strukturën e tij të butë dhe të sigurt, ai lehtëson kruarjen e mishrave të dhëmbëve të fëmijës suaj.
Falë strukturës së tij silikoni që nuk rrëshqet, fëmija juaj mund ta kapë xhamin më lehtë.
Për shkak të strukturës natyrale të silikonit, rekomandohet larja me dorë me ujë të ngrohtë.
Është i përshtatshëm për pastrim në sterilizues.
Mund të futet në furrë me mikrovalë. Ngrohni pijen e foshnjës tuaj në mënyrë të kontrolluar.

PARALAJMËRIM:

Përdoreni gjithmonë nën mbikëqyrjen e të rriturve.
Mund të ndodhë njollosje në produkt pas përdorimit të ushqimit ose lëngut ngjyrues.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency