View Product Information

Dhimbjet e gazit tek foshnjat janë një problem i madh si për familjen ashtu edhe për foshnjën. Rripi mbrojtës i gazit Babyjem me bërthamën e qershisë është një produkt ideal i bërë nga materiali 100% natyral për të reduktuar dhimbjen e gazit. Qesja me bërthama vishnje duhet të nxehet për 1 minutë dhe të vendoset në xhepin e rripit dhe të lidhet me barkun e foshnjës. Për rezultate më të mira, masazhoni barkun e ngrohtë të foshnjës tuaj me lëvizje rrethore.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency