View Product Information

ASPIRATOR I HUNDËS FIZIOCLEAN:

Me çantën e tij praktike të rimbyllshme, aspiratori i hundës eliminon sekrecionet e hundës, duke e lejuar fëmijën tuaj të marrë frymë rehat dhe ofron një zgjidhje të shpejtë për të mbajtur të pastra hundët e vogla.
Është e lehtë për t’u përdorur falë formës ergonomike të kapjes.
Kokat e bëra nga materiale të buta dhe fleksibël përshtaten me hundën e ndjeshme dhe delikate të foshnjës tuaj.
Aspiratori njëpërdorimësh me filtër absorbues të para-instaluar siguron higjienë maksimale.

ZGJIDHJA FIZIOLOGJIKE E SERUMIT:

Solucioni fiziologjik pastrues fiziologjik është një ndihmë e rëndësishme për higjienën e përditshme të hundës së foshnjës.
Me efektin e tij pastrues, ndihmon në eliminimin e mukusit të tepërt në hundë.
Është tërësisht higjienike pasi përdoret si një dozë e vetme.
Falë hundës së pambyllur, ajri i thatë, i ftohtë dhe i ndotur nuk shkon nga goja në mushkëri, duke ndihmuar kështu në parandalimin e infeksioneve të fytit dhe rrugëve të poshtme të frymëmarrjes te foshnjat.
Ai përmban 10 shishe me një përdorim prej 2 ml.
Për përdorim, pjesa e sipërme e shishkës me një dozë hapet duke e përdredhur dhe shkëputur.

TERMOMETRI DIGJITAL PEDIATRIK:

Me ngjyra, praktike dhe kompakte; I përshtatshëm për matje në sqetull, rektal dhe oral.
Maja është krijuar posaçërisht për foshnjat.
Ajo mat në °C dhe °F.
Koha e matjes është 60 sekonda.
I testuar klinikisht.
Hapet dhe mbyllet automatikisht.
Ekziston një tregues i ulët i baterisë.
Alarmi i temperaturës: jep një sinjal akustik për ethe mbi normale.
Ai jep një paralajmërim zanor kur matja të përfundojë.
Kujtesa e lexuar ruan matjen e fundit.
Ka një enë të përshtatshme për ruajtje.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency