Sevibebe Swaddle Jumpsuit Porsalindur

Compare
  Share
View Product Information

Mbushja e lejon fëmijën tuaj të flejë në një pozicion gjumi më natyral.
Ai i mban krahët e të porsalindurit tuaj të qëndrueshëm dhe qetëson refleksin natyral të trembjes gjatë gjumit.
Ka një dizajn ergonomik që nuk ndërhyn në lëvizjet e këmbëve.
Mund të shndërrohet në një çantë gjumi pa mëngë duke hapur fiksuesit në anët.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency