Shishe Nuk Baby 300 ml Termos First Choice Plus. PP

Compare
  Share
View Product Information

Shishe Nuk Baby 300 ml Termos First Choice Plus. PP

Bërë nga polipropileni pa BPA.

Në produkt ka gjilpërë silikoni me vrima mesatare 6-18 muajsh të zgjedhjes së parë.

Ka një kapacitet prej 300 ml.

Prodhuar ne Gjermani.

Ushqim i sigurt dhe i këndshëm falë shishes NUK të kontrolluar nga temperatura:

Prindërit shpesh kontrollojnë temperaturën e ushqimit përpara se të ushqejnë fëmijën e tyre. Kur fëmija juaj është i uritur, ushqimi në shishe nuk duhet të jetë as shumë i nxehtë dhe as shumë i ftohtë. Gjetja e temperaturës së duhur të ushqimit për fëmijën tuaj mund të mos jetë gjithmonë e lehtë. Shishet e bebeve NUK me tregues të temperaturës janë krijuar dhe zhvilluar posaçërisht për t’ju ndihmuar. Treguesi i kontrollit të temperaturës NUK ju lejon të kontrolloni temperaturën e ushqimit në shishe. Temperatura ideale e ushqimit është afër temperaturës së trupit (37°C). Nëse ushqimi në shishe është në temperaturën ideale për të ushqyer, treguesi do të jetë blu. Nëse ushqimi në shishe është shumë i nxehtë, ngjyra e treguesit ndryshon nga blu në të bardhë.

Shënim: Shishja e kontrolluar nga temperatura NUK ju jep kontroll shtesë të temperaturës. Megjithatë, për të kontrolluar temperaturën e ushqimit në shishe, rekomandohet të shikoni pjesën e brendshme të kyçit të dorës me disa pika.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency