Tavolinë pune xhepi Safe Line Karrige për fëmijë gri e errët

Compare
  Share
View Product Information

Shndërroni nga tavolina dhe stoli në karrige të lartë në 1 minutë.

Përdoreni në mënyrë të sigurt me rripin e sigurimit me 5 pika.

Përdorimi shumëfunksional.

Përdoreni si një karrige e vetme. Këmbë që nuk rrëshqasin.

Mundësia e pushimit të këmbëve falë dizajnit të saj të veçantë.

Dizajn ergonomik.

Heqja e mbajtëses së madhe të filxhanit dhe tabakasë në tabaka e saj.

Shirit që mbyllet nën tabaka për siguri shtesë.

Merr hapësirë ​​minimale kur montohet.

Mundësia e shtrirjes me sedilje të pjerrët 110 gradë.

Karakteristikat e dobishme të përdorimit

Karrige për fëmijë me tavolinë xhepi Safe Line 3 Karakteristika Karrige për fëmijë 1 në 1, karrige, tavolinë. Ju mund të përdorni karrigen e xhepit, të cilin mund ta blini një herë dhe ta përdorni për shumë vite, qoftë si stol për fëmijën tuaj ose ta ktheni në një tryezë studimi dhe aktivitetesh.

I përshtatshëm për përdorim nga 6 muaj deri në 3 vjeç.

Garancion 2 vjet ne rast defekti prodhimi.

ÇFARË DUHET TË KONSIDEROHET GJATË BLERJES SË NJË KARRIKE USHQIMI?

Kur zbuloni se jeni shtatzënë ose jeni një nënë e re, krijimi i një liste të nevojave të fëmijës suaj i bën gjërat më të lehta. Gjatë përgatitjes së listës së nevojave tuaja me shumë kujdes, do të përballeni me shumë produkte që do t’ju hutojnë ose për të cilat nuk jeni në dijeni. Kur thoni dhomë për fëmijë, rroba dhe lodra për fëmijë, një nga produktet që do t’ju ndihmojnë kur fëmija juaj është në ushqim të fortë dhe fillon të ulet janë karriget e larta.

SAFE LINE ËSHTË NJË MARKA PALATI I PIKËS SË FËMIJËVE.

Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency