Krevat Baby When i bardhë 50×90 cm

L 22,000

Karakteristikat:
Në dërrasat e kokës përdoren dërrasa e lyer me melaminë të klasit të parë dhe PVC 1 mm në përputhje me standardet E1.
Dy ngjyra janë në dispozicion: e bardhë dhe prej druri.
Kangjella; Përbëhet nga profil MDF dhe llaqe të forta plastike.
Ajo mund të zhvendoset lehtësisht nga dhoma në dhomë falë rrotave të saj.
Ka një sistem frenimi në rrotat e tij.
Mund të ngjitet me krevatin e nënës.
Kangjella me ashensor.përmban 3 nivele,

SHËNIM: KY PRODUKT ËSHTË VETËM PRODUKTET DHE AKSESORËT E TEKSTILEVE PËR DJEP TË PËRDOREN PËR QËLLIMET VIZUALE.

+
Compare
  Share
View Product Information

Dimensionet e jashtme:
• Gjatësia: 94 cm
• Gjerësia: 58 cm
• Lartësia: 92 cm

Dimensionet e brendshme:
• Gjatësia: 90 cm
• Gjerësia: 50 cm
• Thellësia: 60 cm ose 45 cm

Category:
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency