Krevat i vogël Bebbe Lucca (Gri)

L 24,000

Dimensionet e brendshme të krevatit;

Lartësia: 105 cm

Gjerësia: 72 cm

Lartësia: 42 cm (brenda)

Lartësia e tokës: 87 cm

Only 1 item(s) left in stock.
+
Compare
  Share
View Product Information

Krevat i vogël Bebbe Lucca (Gri)

Djepi i shportës Bebbe është prej MDF si prerje speciale.
Nuk përmban formaldehyde në asnjë mënyrë, prodhohet në normë E0, sasia e plumbit është zero, nuk përmban metale të rënda.

Përveç djepit prej druri, vjen edhe me aksesorët

Ka veçorinë e lëkundjes dhe fiksimit.
Instalim i lehtë dhe montim i lehtë.
Krevat luksoz i shportës me rrjetë kundër mushkonjave.

 

SKU: 3366 Category:
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency