Krevat Royal Prince

L 45,000

Dimensionet e jashtme:
• Gjatësia: 125 cm
• Gjerësia: 68 cm
• Lartësia: 126 cm

Dimensionet e brendshme:
• Gjatësia: 120cm
• Gjerësia: 60 cm
• Thellësia: 60 cm

+
Compare
  Share
View Product Information

Krevati i përbërë nga kompesatë ahu me parmakë të lëvizshëm  dhe me rrota të frenueshme,

është i përshtatshëm për përdorim deri në 60 muaj

Foshnjet kanë nevojë për kujdes intensiv pas lindjes lejimi i bebit të flejë pranë prindërve duke ulur pjesën e përparme dhe duke

e bashkuar krevatin e tyre e bën me të rehatshëm gjumin si për nënën ashtu edhe për femijën,krevati është edhe me tundje por mund të fiksohet.

Karakteristika e krevatit:

I punuar me dru ahu të laminuar

Mekanizmi i lëkundjes me nivel minimnal të zhurmës,mund të fiksohet

Tre nivele lartësie,rrota gome frenimi

Bojë standarte EO pa toksina e në ngjyre natyrale bimore,aplikimi i bojës pa plumb i zbatueshëm për ngjyra natyrale

Certifikatë OEKO-TEX

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category:
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency