Krevati Aymini Esla (70×130)

L 45,000

Krevat fëmijësh me 4 Sirtarë 70×130 cm
Përmasat e shtratit për djep të produktit: 70×130 cm
Gjerësia: 135 cm
Thellësia: 79 cm
Lartësia: 120 cm

Mosha e përdorimit 0-5 vjec

Only 4 item(s) left in stock.
+
Compare
  Share
View Product Information

Krevati Aymini Esla (70×130)

Përmbajtja e produktit:

Krevat fëmijësh me 4 Sirtarë 70×130 cm
Përmasat e shtratit për djep të produktit: 70×130 cm
Gjerësia: 135 cm
Thellësia: 79 cm
Lartësia: 120 cm

Mosha e përdorimit 0-5 vjec
Set dysheku dhe veshje anesore te perfshira

Karakteristikat e produktit;
Krevati ka 4 sirtar, fiksim me lëkundje, mund te ulet e të bashkohet me krevatin e prindërve,ka 3 nivele lartësie që mund të rregullohen shumë lehtë

TSE
ISO 9000
Certifikata E1 (Nuk përmban substanca kancerogjene)
Certifikata E0 (pa plumb)
Hekurudha teleskopike me hapje të dyfishtë përdoret në sirtarë

 

SHËNIM: Periudha e anulimit të porosisë është 1-15 ditë pune pas vendosjes së porosisë. Anulimi nuk është i mundur pas 15 ditësh pasi produktet janë bërë posaçërisht për klientët tanë. Pasi ekipi i instalimit të produktit të arrijë në adresën tuaj, anulimi dhe kthimi i produktit nuk mund të sigurohet.

SKU: 8887 Category:
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency