Krevati Meltem Smart Mood

L 39,000

Dimensionet e krevatit (15 kg): 50 cm x 90 cm x 31 cm

Mund të kihet me paraporositje

+
Compare
  Share
View Product Information

Meltem Smart Mood
Krevat lëkundës prej druri natyrale (50×90)

Krevat Natyral prej druri + Dyshek + Set Fjetje + Set Rrjeta e Mushkonjave
Falë panelit të përparmë të ashensorit,mund të afrohet me krevatin e prindërve dhe paneli i përparmë mund të anulohet kur nuk është i nevojshëm

Lartësia e rregullueshme e shtratit me 3 nivele.
Parmakët janë projektuar dhe prodhuar 5 cm të përshtatshme për sigurinë e foshnjës.

Mekanizmi i lëkundjes së heshtur mund të fiksohet.

Laminuar, MDF, Solid, pa plastikë 0 modele dhe pjesë druri sipas përshtatshmërisë
Copëzat që do të dëmtojnë fëmijën tuaj në të gjitha sipërfaqet janë hequr me lëmim. Të gjitha pjesët e përdorura janë në standardet EN71.3.
Të gjitha skajet dhe qoshet e krevatit janë të rrumbullakosura për sigurinë e foshnjës suaj.

Lëvizje e lehtë falë 4 rrotave të kyçshme që mund të rrotullohen 360°.
Lehtësia e transportit dhe instalimit falë strukturës së saj modulare.
Rekomandohet të përdoret nga 0-2 vjet për nga madhësia.

Përdorimi i favorshëm
Prodhuar me pëlhura pambuku dhe të buta, i përbërë nga 7 pjesë (1 jorgan, 1 çarçaf, 1 jastëk, 1 këllëf jastëku, 1 mbrojtje e gjatë 3 tehe, 1 mbrojtje buzësh të shkurtra, 1 tyl rrjetë kundër mushkonjave) me certifikatë OEKO-TEX. grup gjumi

SHËNIM: Periudha e anulimit të porosisë është 1-15 ditë pune pas vendosjes së porosisë. Anulimi nuk është i mundur pas 15 ditësh pasi produktet janë bërë posaçërisht për klientët tanë. Pasi ekipi i instalimit të produktit të arrijë në adresën tuaj, anulimi dhe kthimi i produktit nuk mund të sigurohet.

SKU: 6545 Category:
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency