Krevati në rritje Aymini Esla

L 62,000

Lartësia 120 cm

Gjerësia 90 cm

Gjatesia 190 cm

Only 3 item(s) left in stock.
+
Compare
  Share
View Product Information

Krevati në rritje Aymini Esla

Numri i pjesëve të produktit: Djep në rritje me bassinet
Përmasat e shtratit për djep të produktit: 80×130 cm
Madhësia e shtratit kur produkti shndërrohet në shtrat për dhomë të re: 80×180 cm

Karakteristikat e produktit;

Produkti mund të shndërrohet në një dhomë rinore dhe një shtrat.
Ka veçoritë e djepit në rritje, lëkundjes – fiksimit, funksionit të ashensorit me kangjella dhe shtratit bazë.
Sipërfaqet e përparme Mdf (Certifikata E-1 dhe Certifikata E-0 e disponueshme për pjesët e lyera)
TSE
ISO 9000
Certifikata E1 (Nuk përmban substanca kancerogjene)
Certifikata E0 (pa plumb)
Ndërgjegjësimi i tre përgjegjësive në trekëndëshin e njeriut, mjedisit dhe sigurisë
E-1 Quality Certified Particle Board përdoret për pjesën e trupit dhe MDF përdoret për sipërfaqet e përparme.
Falë bojës poliuretani pa plumb, foshnja dhe fëmija juaj janë të sigurt
Hekurudha teleskopike me zgjerim të dyfishtë përdoret në sirtarë
Prodhimi si plotësisht i çmontuar dhe gjysmë i çmontuar

Pjesë

Lartësia 120 cm

Gjerësia 90 cm

Gjatesia 190 cm

SHËNIM: Periudha e anulimit të porosisë është 1-15 ditë pune pas vendosjes së porosisë. Anulimi nuk është i mundur pas 15 ditësh pasi produktet janë bërë posaçërisht për klientët tanë. Pasi ekipi i instalimit të produktit të arrijë në adresën tuaj, anulimi dhe kthimi i produktit nuk mund të sigurohet.

SKU: 8888 Category:
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency