Meltem Smart Princess

L 48,000

Madhësia e krevatit:

Gjerësia 76cm
Gjatësia105cm
Lartësia 116cm

Mosha e përshtatshme e përdorimit është 0-3 vjet

+
Compare
  Share
View Product Information

Panelet anësore të krevatit janë të veshura me kamosh

Shtrati mund të rregullohet me 3 nivele është i sigurtë falë parmakut të lëvizshëm
Shumë i lehtë për tu lëvizur falë rrotave 360 gradë të cilat dhe mund të fksohen,është me djep lëkundës

Nuk janë përdorur ngjyra ose kimikate që mund ta dëmtojnë femijën
Vjen bashkë me veshjet anësore,dyshekun dhe perden.

 

Ngjyra

E Zezë, Jeshile

SKU: 1233-1 Category:
Close My Cart
Close

Close
Categories
Select your currency