Shopping Cart
/
/
/
/
Kreveat Pierre Cardin i bardhë 60×120 cm

Kreveat Pierre Cardin i bardhë 60×120 cm

Original price was: 37000 L.Current price is: 32000 L.

Krevat fëmijësh me lëkundje, i prodhuar me sipërfaqe druri të licencuar. Ka një vëllim të madh të brendshëm që lejon përdorimin deri në 60 muaj.
Ka veçori të lehta për t’u instaluar dhe të lëvizshme që lejojnë që foshnjat të përdoren me prindërit e tyre gjatë periudhës kur foshnjat duhet të monitorohen nga afër, dhe më vonë në dhomat e vetë foshnjave.
Aftësia për t’u lëkundur dhe për të ndaluar kur dëshironi, ofron avantazhin e përdorimit të produktit sipas dëshirës tuaj.
Të qenit modular krijon një mundësi të lehtë instalimi.
Falë Sistemit Rail me Mekanizëm Stop ofron mundësinë e mbylljes së sirtarëve në heshtje dhe butësi.
Teknologjia mbajtëse e përdorur në mekanizmin lëkundëse krijon tingull minimal ndërsa produkti dridhet.
Kjo është e rëndësishme si për rehatinë e gjumit të foshnjës tuaj ashtu edhe për gjumin tuaj.
Sipërfaqet e trasha prej druri sigurojnë jetë të gjatë të produktit dhe rrisin qëndrueshmërinë e tij.
Produktet që përputhen me standardet E1 përdoren në lëndët e para të tij.
Sistemi i ashensorit që u mundëson prindërve t’i vendosin me lehtësi foshnjat e tyre në krevat fëmijësh.
Kangjella me llak të bërë me bojë me bazë uji.

Category:
Produkte të ngjashme
Identifikohu
Regjistrohu
Indetifikohu
Nuk keni një llogari?
Register
Registration disabled
Have an account?